business-travelerЦя категорія стосується людей, які збираються перебувати в Польщі терміном до 3 місяців з метою робочої поїздки (підписання контрактів, тощо), але не дає право займатися професійною діяльністю.

Зверніть, будь-ласка, увагу що люди, які офіційно не працевлаштовані та не провадять підприємницької діяльності – не можуть подати документи на дану візову категорію.

Заявнику потрібно надати свідчення того, що він/вона належить до цієї категорії, а також інші необхідні документи, які вимагає Посольство/ Консульство Республіки Польща. Список документів можна знайти на сторінці «Необхідні документи».

Безкоштовна консультація за телефоном

+39 (097) 710-10-96
arrow

Або залиште свій номер і ми Вам передзвонимо!