workerЯкщо Ви плануєте перебувати на території Республіки Польща більше ніж 90 днів, Вам необхідно подавати документи на довгострокову візу. Подати заявку на таку візу Ви можете до Пункту Прийому Візових Анкет або до Посольства/Консульства Польщі в Україні.

Заявникам необхідно надати відповідні документи, які підтверджуватимуть те, що вони належать до цієї категорії. Перелік документів можна отримати, перейшовши за посиланням «Необхідні документи».

Будь ласка, зауважте, що відсутня можливість подачі документів з метою супроводу заявників, які планують працювати у Польщі не більше ніж 180 днів протягом року.

Будь ласка, зверніть увагу, що в ППВА в Одесі немає можливості подавати документи на основі Карти Поляка. Заявникам, що мають Карту Поляка, необхідно подавати документи безпосередньо до Генерального Консульства Польщі в Одесі.

Безкоштовна консультація за телефоном

+39 (097) 710-10-96
arrow

Або залиште свій номер і ми Вам передзвонимо!