Як візкрити шенгенську візу?

Ви можете зайнятись оформленням документів самостійно.
Ми рекомендуємо звернутись до кваліфікованих спеціалістів.

Чи гарантуєте ви отримання візи, що робите у випадку відмови?

Ніхто не може точно гарантувати отримання візи в тому чи іншому посольстві.
Проте ми володіємо статистикою, яка говорить про те, що 97% наших клієнтів отримують візу.
У випадку, якщо клієнту приходить відмова потрібно впершу чергу дивитись чому поставили відмову і з чиєї вини.
Якщо причину відмови можливо виправити – ми знову заповнимо Вам анкету, зарезервуємо термінову дату подачі документів та проконтролюємо весь процес.
Якщо клієнт отримав відмову з нашої вини (що ніколи не траплялось) – ми компенсуємо всі витрати.

Чи можна їхати в інші країни із польською національною візою D?

Можна. Якщо це віза типу Д. Яка віза дає право на перебування на території інших країн Шенгену до 90 днів протягом півріччя. Проте слід врахувати ряд нюансів:

  • Перший в’їзд по візі повинен бути здійснений на територію Польщі. Якщо Ви поїдете в Литву безпосередньо минаючи територію Польщі, то в паспорті обов’язково повинен стояти штамп, що по цій візі Ви вже побували в Польщі;
  • Мінімальна страхова сума покриття для перебуванні в Польщі 30 тис. Доларів США, для багатьох країн Шенгену цієї страховки недостатньо, необхідний поліс з мінімальним покриттям 50 тис. Доларів, тому придбайте правильну страховку;
  • В силу певних правових аспектів ,які виникли при підписанні митного кодексу не рекомендуеться відвідувати з національною візою Данію;
  • Пам’ятайте, що Швейцарія не член угоди, а тільки країна пускає іноземців на свою територію при наявності Шангенской візи, тому не впевнений, що в’їзд туди за національною візою Д законний;
  • Будте готові, що прикордонники інших країн будуть нервово розглядати Ваш паспорт і задавати питання про мету візиту, особливо в тому випадку, якщо віза Д Вам видана з метою службовою (04) – тобто постійних поїздок до Вашого польського контрагента.
    Регламентом ЄС №265 / 2010 від 25.03.10. внесені зміни і поправки до Конвенції про застосування Шенгенської Угоди та до Регламенту ЄС №562 / 2006 Шенгенський Кодекс про кордони.

Власникам національних віз спростили життя в Шенгенській зоні
Рада міністрів Європейського Союзу дозволила власникам довгострокових національних віз вільно подорожувати Шенгенською зоною
Згідно з рішенням, власники довгострокових віз (на період понад три місяці) типу “D” зможуть вільно пересуватися країнами-членами Шенгенської зони, так само як і громадяни третіх країн, що мають посвідку на проживання в одній з країн-членів.
Нові правила дають можливість подорожувати протягом трьох місяців з кожних шести місяців перебування. При цьому нові правила регламентують також і можливість вільного транзиту країнами-членами Шенгенської зони при поверненні власників довготермінових віз додому.

Згідно з правилами, що діяли до останнього часу, власники довгострокових віз типу “D” мали право тільки на транзит при поїздці до країни, що видала довготермінову візу та на перебування в цій країні. Повернення додому не могло відбуватися через треті країни.
Новими правилами також передбачено, що довгострокових візи не можуть видаватися на період більше одного року. У випадку, якщо особа, яка має довгострокову візу, має залишатися на триваліший період, то після року перебування країни-члени будуть зобов’язані надати такій особі посвідку на проживання.

Нові правила також передбачають необхідність звернення країни-члена, що збирається надати довготермінову візу, до Шенгенської інформаційної системи для перевірки інформації щодо осіб, які звертаються за отриманням таких віз, з перевіркою таких саме даних, як і при наданні посвідки на проживання. “

Якщо в мене в українському паспорті відсутні дані про місце реєстрації, то чи можу я подати документи на отримання візи?

Ні. Реєстрація місця проживання обов’язкова.

Задайте власне запитання

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Телефон

Ваше запитання